Er zijn steeds seizoensgebonden suggesties verkrijgbaar.

HAPJES

3 mini garnaalkroketjes € 8,00
4 toast van gerookte zalm € 8,00
Portie gefrituurde tongreepjes € 9,50
Portie pata negra € 11,50

APERITIEVEN

Champagne per glas € 11,50
Aperitief “Maison” € 11,50
Porto wit/rood € 5,00
Martini wit/rood € 5,00
Sherry € 5,00
Pineau de Charentes € 5,00
Kirr € 6,00
Gancia € 5,00
Ricard € 6,00
Picon au vin blanc € 6,00
Campari soda/fruitsap € 7,00
Gin Bombay € 10,50
Vodka Moskovskaya € 7,00
Bacardi Rhum € 7,00
Whisky Johnny Walker € 8,00
Whisky J & B € 8,00

VOORGERECHTEN

Dagsoep € 5,50
Potage du jour
Soup of the day

Bisque van Noordzeegarnalen € 9,00
Bisque de crevettes grises
(Bisque) Soup of North Sea shrimps
Zelfgemaakte garnaalkroketten € 8,00 of 16,50
Croquettes aux crevettes maison
Homemade shrimp croquettes
Ham pata negra (J.G. Iberica – 5 jaar) € 11,50 of 21,00
Jambon pata negra (J.G. Iberica – 5 ans)
Pata Negra Ham (J.G. Iberica – 5 year)
Carpaccio van tonijn € 9,50 of 15,50
Carpaccio de thon
Carpaccio of tuna fish
Gefrituurde tongreepjes met tartaarsaus € 9,50 of 18,50
Goujonettes de sôle à la sauce tartare
Fried strips of sole with tartar sauce
Rundscarpaccio met basilicum en Grana Padano € 9,50 of 18,50
Carpaccio de boeuf, basilic et Grana Padano
Carpaccio of beef, basil and Grana Padano

HOOFDGERECHTEN

Vlees

Vers gemalen rundsvlees bereid ‘à la minute’ € 19,50
Tartare de boeuf préparé à la minute
Tartare (Beef mincemeat) prepared ‘on the spot’
Ossenhaas met béarnaise of geplette peper of Archiduc,
met gemengd slaatje
€ 29,50
Filet pur béarnaise, au poivre concassé ou Archiduc et salade mixte
Fillet of beef with ‘bearnaise’ sauce, mashed pepper or Archiduc
with mixed salad

Vlaamse stoofkarbonade met Westmalle € 19,50
Carbonade flamande au Westmalle
Flemish carbonade with Westmalle

Lamskroontje 'bouquetière' met gratin € 31,50
Carré d'agneau 'bouquetiµere' avec gratin
Rack of lamb 'bouquetière' with gratin

Vis

Gebakken zeetong € 34,50
Sôle belle meunière
Fried sole
Op vel gebakken kabeljauw met spinaziepuree,
grijze garnaal,
gepocheerd eitje en mousselinesaus € 29,50
Cabillaud cuit sur peau, purée d’épinards, crevettes grises,
oeuf poché et sauce mousseline
Cod fried on its skin with spinach puree, shrimps,
poached egg and ‘mousseline’ sauce