Er zijn steeds seizoensgebonden suggesties te verkrijgen.

Het menu in het restaurant verandert vaker dan deze website.

HAPJES

4 mini garnaalkroketjes € 9,00
4 mini kaaskroketjes€ 8,00
4 toastjes van gerookte zalm € 9,50
Portie gefrituurde tongreepjes € 10,50
Portie Mangalica ham € 9,50

APERITIEVEN

Champagne per glas € 11,50
Aperitief “Maison” € 11,50
Porto wit/rood € 5,00
Martini wit/rood € 5,00
Sherry € 5,00
Pineau de Charentes € 5,00
Kirr € 6,00
Gancia € 5,00
Ricard € 6,00
Picon au vin blanc € 6,00
Pisang Ambon € 7,00
Campari Puur€ 5,00
Campari Frisdrank € 7, 00
Campari Fruitsap€ 8, 00
Gin bombay € 10,50
Gin Hendrick’s € 14,50
Gin Mombasa € 14,50
Gin Mare € 14,50
Gin Copperhead € 15,50
Vodka Absolut Puur € 6,00
Vodka Absolut Frisdrank € 8,00
Vodka Absolut Fruitsap € 9,00
Bacardi Rhum € 8,00
Havana Club € 9,00

VOORGERECHTEN

Dagsoep € 5,50
Potage du jour
Soup of the day

Bisque van Noordzeegarnalen € 9,00
Bisque de crevettes grises
(Bisque) Soup of North Sea shrimps
Huisgemaakte garnaalkroketten € 9,00 of 17,50
Croquettes aux crevettes maison
Homemade shrimp croquettes
Huisgemaakte kaaskroketten € 8,00 of 15,00
Croquettes au fromage maison
Homemade cheese croquettes
Ganzenlever met uienconfituur €19,50
Foie gras au confiture d’oignon
Foie gras with onion marmelade
Bordje gerookte zalm €15,50
Petit plat de saumon fumé
Small dish of smoked salmon
Carpaccio van tonijn € 10,50 of 19,50
Carpaccio de thon
Carpaccio of tuna fish
Gefrituurde tongreepjes met tartaarsaus € 10,50 of 19,50
Goujonettes de sôle à la sauce tartare
Fried strips of sole with tartar sauce
Rundscarpaccio met basilicum en Grana Padano € 10,50 of 19,50
Carpaccio de boeuf, basilic et Grana Padano
Carpaccio of beef, basil and Grana Padano

HOOFDGERECHTEN

Vlees

Vers gemalen rundsvlees bereid ‘à la minute’ € 21,50
Tartare de boeuf préparé à la minute
Tartare (Beef mincemeat) prepared ‘on the spot’
Ossenhaas met béarnaise of geplette peper of Archiduc,
met gemengd slaatje
€ 30,50
Filet pur béarnaise, au poivre concassé ou Archiduc et salade mixte
Fillet of beef with ‘bearnaise’ sauce, mashed pepper or Archiduc
with mixed salad

Vlaamse stoverij met Westmalle en appelmoes € 21,50
Carbonade flamande au Westmalle
Flemish carbonade with Westmalle
Everzwijn ragout met groentjes en kroketten € 26,00
Ragoût de sanglier au légumes et croquettes
Wild boar stew with vegetables and croquettes

Vis

Gebakken zeetong € 34,50
Sôle belle meunière
Fried sole
Gegrilde grietfilet met mosterdsaus, spinazie en patatjes € 32,50
Filet de barbue grillé avec sauce moutarde,
épinards et pommes de terre
Grilled brill filet with mustard sauce,
spinach and potatoes

Op vel gebakken kabeljauw met spinaziepuree,
grijze garnaal, gepocheerd eitje en mousselinesaus
€ 30,50
Cabillaud cuit sur peau, purée d’épinards, crevettes grises,
oeuf poché et sauce mousseline
Cod fried on its skin with spinach puree, shrimps,
poached egg and ‘mousseline’ sauce